Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті зафіксували незначне зниження захворюваності на COVID-19. Відео

Новини

Минулого тижня на Прикарпатті зафіксували незначне зниження захворюваності на COVID-19. Однак, наголошує головний санітарний лікар області Руслан Савчук, розслаблятись не варто. На що звернути увагу та як уберегтись – дивіться в сюжеті.

Серед них – майже сотні дітей. Жодного летального випадку на Івано-Франківщині не зафіксовано. Таким чином, зазначає головний санітарний лікар області Руслан Савчук, спостерігаємо незначне зниження захворюваності.

10 хворих минулого тижня потрапили на лікарняні ліжка. Половина з них – діти. Загалом в області госпіталізовано майже три сотні людей з підтвердженим коронавірусом.

Найбільше завантажені Городенківська, Коломийська і Калуська медзаклади. А також – Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня. Відтак, каже головний санітарний лікар області, вже нині потрібно думати про повернення маскового режиму. Нагадаємо, минулого тижня обов’язкове носіння масок відновили у сусідній – Тернопільській області.

Наразі, розповідає Руслан Савчук, активно циркулює штам коронавірусу Омікрон. Крім того, медик радить не забувати про щеплення. Зокрема, охочі можуть зробити другу бустерну дозу. Таку вакцину вже отримали майже чотири сотні осіб, які нині мешкають на Прикарпатті. Більшість з них, наголошує Руслан Савчук, внутрішньо переміщені особи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua