Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті тривають змагання «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Відео

Новини

На Прикарпатті триває територіальний етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». У Бурштинській громаді змагання з баскетболу відбулися в спортивному залі Бурштинського ліцею №3.

Урочисте відкриття змагань із баскетболу традиційно розпочалося з Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих героїв. Далі усіх учасників спортивного заходу привітала головна спеціалістка відділу освіти та науки Бурштинської міської ради Наталія Тварок. Закликавши до активної чесної гри на хороший результат.

Зустрічали юних баскетболістів не тільки словами, але й запальним танцем учениці Бурштинського ліцею №3. Загалом участь у змаганнях із баскетболу взяли чотири команди зі шкіл Бурштинської ткриторіальної громади – Бурштинської гімназії №1, Бурштинського ліцею №3, Бурштинського ліцею №2 імені Ольги Басараб та Задністрянського ліцею.

«Змагання «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» проводяться за сприяння Президента України Володимира Зеленського. Вся Україна сьогодні, вчора і завтра будуть змагатися і доводити кожному, що ми сильні, що ми разом, що ми переможемо», – розповіла головна спеціалістка відділу освіти і науки Бурштинської міської ради, Наталія Тварок.

«Ці всі ігри, які сьогодні проводять наші учні – це все для тих, які сьогодні стоять на рубежах нашої держави, які захищають мир і спокій наших школярів у навчальних закладах. Я бажаю нам якнайшвидшої перемоги. Я бажаю, щоб та енергія, яка є в наших дітях передавалася їхнім рідним і близьким, які є на фронті. І дай Боже, щоб все склалося так, щоб наступного року ці ігри ми проводили уже в мирній державі», – наголосила головна спеціалістка відділу освіти і науки Бурштинської міської ради, Наталія Тварок.

Перед змаганнями учнівські команди наполегливо тренуються та відпрацьовують свої навички з баскетболу. Денис та Влад баскетболом займаються уже більше року. Хлопці кажуть, що участь у змаганнях дає стимул більше працювати над собою.

«Хотілося б побільше таких змагань, щоб грати в команді між школами. Їхати на область і між областями грати», – зазначає учасник змагань.

«Ми вважаємо свою команду переможцями цього турніру. Ми готувалися до нього добре і надіємось, що ми переможемо», – наголошує учасник змагань.

Вчителька фізкультури Задністрянського ліцею Лілія Зіньковська, команда якої брала участь у змаганнях,  наголосила на важливості долучення сьогодні дітей та молоді до занять спортом.

У запеклих поєдинках, які вразили всіх вольовою грою та боротьбою, перемогу здобула команда Бурштинського ліцею №2 імені Ольги Басараб. 2 місце – Задністрянський ліцей , 3 місце – Бурштинський ліцей №3.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua