Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті трапилось дві ДТП: загинула людина і постраждала дитина

Новини

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП у Надвірнянському районію. 11 лютого на автодорозі в селі Пнів, Пасічнянської ТГ трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля.

Прибувши до місця виклику, рятувальниками за допомогою гідравлічного інструменту вжито заходів з деблокування тіла однієї загиблої особи. Також на місці ДТП рятувальники від’єднанали клеми акумуляторної батареї на автомобілі, щоб запобігти виникненню пожежі. Про це повідомило Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Ще одна автопригода трапилась у Івано-Франківську. У цьому випадку – за участі неповнолітньої.

За попередньою версією слідства, автомобіль «Мазда», яким керувала 24-річна мешканка Галича, здійснюючи маневр повороту на Т-подібному регульованому перехресті, здійснила наїзд на дитину – пішохода. Пише РАІ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Дівчинка перетинала проїзну частину дороги з права на ліво відносно руху автомобіля, в межах пішохідного переходу на червоний сигнал світлофора. Унаслідок ДТП потерпілу неповнолітню, мешканку обласного центру, з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Водійку перевірено на стан сп’яніння, за кермом вона була твереза.

Правоохоронці закликають батьків розказати дітям як правильно та у яких місцях необхідно переходити дорогу, а також нагадати про наслідки до яких може призвести не дотримання цих правил.
Звертаємо увагу водіїв: якщо ви помітили поблизу проїжджої частини дитину, зменште швидкість та будьте максимально уважними й обережними.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua