Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші п’яний водій вчинив ДТП та втік: за годину його знайшли поліцейські. Відео

Новини

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 9 січня, о 17:23 у Калуші. Як попередньо встановлено, 43-річний водій «Мітсубісі Паджеро», мешканець Калуської ТГ, не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, допустив зіткнення з автомобілем марки «Фольксваген». Останнім керував мешканець Дубівської ТГ, 1960 р.н., який рухався попереду.

Про це інформує Поліція Івано-Франківської області, пише РАІ.

В наслідок зіткнення автомобіль «Фольксваген» з’їхав у кювет та перекинувся. Після вчинення аварії водій «Мітсубісі Паджеро» втік з місця події, уже через годину поліцейські розшукали його та транспортний засіб.

У результаті аварії керманича «Фольксваген» доставлено до лікарні. Керманича «Мітсубісі Паджеро» освідчили на стан сп’яніння. Як результат – 1,61 проміле алкоголю в крові.

Правоохоронці склали на водія-порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП.

Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв про дотримання Правил дорожнього руху. Керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого водія, так і для оточуючих. В жодному разі не сідайте за кермо напідпитку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua