Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті побільшало хворих на коронавірус. Відео

Новини

На Прикарпатті починається нова хвиля коронавірусу. Про це, каже директор Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА Ігор Дмитренко, свідчить кількість хворих, які поступають у медичні заклади. Наразі в лікарнях області перебуває понад дві сотні людей з підтердженим COVID-19. Деякі з них – у реанімаціях.

Зросла захворюваність на COVID-19 і серед дітей. Наразі зайняті 25% дитячих ковідних ліжок. На сьогодні на Прикарпатті є два види вакцини: Pfizer і CoronaVac.

Окрім того, зовсім скоро лікарні Прикарпаття будуть забезпечені сучасним обладнанням, яке допоможе швидше ставити на ноги пацієнтів з важкою формою коронавірусу. Йдеться про генератор кисню. Один з них вже отримала Долинська лікарня.

Ще 5 таких кисневих генераторів на Прикарпаття привезуть упродовж тижня. Обладнання буде розподілене у найвіддаленіші та найбільш медичні заклади області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua