Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті планують створити сучасний оздоровчий центр для реабілітації військових. Відео

Новини

На Прикарпатті функціонує чимало реабілітаційних центрів з різною спеціалізацією. Втім у час війни найбільшої уваги потребують заклади, що сприяють оздоровленню військовослужбовців. Одним із таких є Обласний госпіталь ветеранів війни, що розташований на Коломийщині. Щоб дізнатись більше про потреби установи та забезпечити її побутовим обладнанням до шпиталю прибула делегація з ОВА.

Обласний госпіталь ветеранів війни, що у Коломиї, переповнений. Як каже генеральний директор госпіталю Володимир Федоришин, починаючи з літа, заклад заповнений більш ніж на сто відсотків. Тому для його функціонування потрібно чимало ресурсів.

З метою вивчення потреб пацієнтів та підтримки закладу до госпіталю завітала голова ОВА Світлана Онищук. Каже, що питання реабілітації військовослужбовців є пріоритетним для області.

Кількість воїнів, що проходять реабілітацію на Прикарпатті постійно збільшується. Наразі ОВА працює над стратегією реабілітації у області, розповідає Світлана Онищук. Зокрема це стосується створення закладу, який надаватиме реабілітаційну допомогу військовим на європейському рівні.

Для створення сучасного оздоровчого центру чиновники розглядатимуть насамперед санаторії, що базуються у гірській місцевості області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua