Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті минулого тижня потонуло четверо людей. Відео

Новини

На Прикарпатті побільшало трагедій на воді. Цьогоріч в області потонуло більше двох десятків людей. А все через недотримання правил безпеки на воді. Без трагічних випадків не минули й останні вихідні.

А цими вихідними прикарпатські надзвичайники врятували 15 людей на воді. Десятеро з них – діти. 10 липня ввечері у селі Пнів Надвірнянського району дістатись берега не могла група людей. Допомагали рятувальники.

Утім без трагедій не обійшлось. Четверо осіб минулого тижня загинули. У п’ятницю у річці Бистриця Солотвинська потонув іноземець із Гани. Нині поліція з’ясовує обставини події. Ще одна трагедія трапилась у неділю ввечері. На річці у мікрорайоні Пасічна потонув 15-річний хлопець. Його намагались врятувати медики, утім – не вдалось.

Водолази стверджують, у місці, де втопився юнак, дно чисте. Проте, біля пасічнянського моста є й небезпечні ділянки. Навіть у будні на березі Бистриці Солотвинської у мікрорайоні Пасічна десятки відпочивальників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua