Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті гастролює оркестр військової академії з Одеси. Відео

Новини

На Прикарпатті у рамках патріотичного проєкту «Час обрав нас» гастролює оркестр військової академії з Одеси. В складі колективу є і духовий брас-бенд «Добрий вечір». Завітали вони і до Коломиї. Артисти виконали патріотичні пісні, як давно відомі, так і ті, які народилися під час війни.

Такими патріотичними піснями був насичений концерт оркестру із Одеської академії. До речі, колектив заснований у 2012 та налічує близько півсотні артистів. Артист оркестру Олександр Нестеренко каже, що такий тур це спільний проєкт і відбувається у святкові для всіх українців дні.

Виконувачка обов’язків начальника міського управління культури зізнається, що отримала велике задоволення від концерту. Тим паче, що цей тур військових артистів є благодійним. Артисти кажуть, що не тільки збирають гроші для збройних сил України. Вони ще й підтримують тимчасових переселенців.

Розпочали тур Прикарпаттям військові в обласному центрі. Далі побували в Калуші, Надвірній, Яремчі та Городенці. Опісля виступів у місті над Прутом гастролюватимуть і далі Україною.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua