Онлайн TV FM радіо FM пауза

На позачерговій сесії у Бурштині прийняли рішення про недовіру голові громади Василю Андрієшину. Відео

Новини

Висунути недовіру міському голові. Таке рішення комісія з етики та законності на вимогу громадськості та депутатів прийняли на минулій 55 сесії міської ради. Тож сьогодні, 29 грудня, відбулася позачергова сесія 56 скликання на якій розглянули це питання.

Причиною рішення стали скарги громадян стосовно нераціонального розподілу коштів та відсутність допомоги військовослужбовцям. Втім посадовці наголосили, що вони закуповували необхідне обладнання захисниками при наявності запиту.

Моральна та фінансова підтримка військових – це першочергове завдання, переконані мешканці, тож за їхніми словами, міському голові потрібно більше комунікувати з громадою.

Також, на сесії згадали й питання стосовно звільнення начальниці відділу культури Тетяни Зорій за поїздку на передову з різдвяними колядками. Втім, за її словами, на цій сесії вона подала відповідну заяву, яка передбачає поновлення на попередньому місці працевлаштування.

До обговорення доєдналися й депутати. Вони наголосили, що недовіра, це можливість міському голові звернути увагу на свої помилки, дослухатися до народу, та змінити свої рішення. Міський голова зізнається, що допускався помилок, втім переконаний що надалі буде злагоджена робота.

В результаті на позачерговій сесії 56 скликання міської ради прийняли рішення про недовіру Бурштинському голові Василю Андрієшину.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua