Онлайн TV FM радіо FM пауза

На полонині на Надвірнянщині внаслідок вибуху загинуло двоє людей, троє травмовані. Відео

Новини

Ввечері, 15 вересня, на полонині Під-Берди поблизу села Вороненка Надвірнянського району трапився вибух.

Загинули двоє людей, ще троє постраждали.

Тєї ночі  12 туристів з Коломийщини зупинились переночувати на полонині Під-Берди. Це  поблизу Надвірнянського села Вороненка.

Двоє чоловіків загинули одразу, троє жінок отримали важкі травми. На місце події вирушили рятувальники, медики й волонтери. Та дістатись до полонини виявилось не легко.  Не справлялась навіть техніка.

Прибувши на місце трагедії, медики одразу ж надали першу допомогу постраждалим. Після чого рятувальники розпочали їх транспортування.

Жінку з найскладнішими травмами довелось переносити на ношах.

Інших постраждалих і дітей рятувальники перевезли автомобілями до підніжжя гори. За попередніми даними, причиною вибуху міг стати снаряд часів Першої або Другої світової війни, але більше інформації буде після експертизи.

Потерпілі жінки перебувають в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні у  відділені екстреної медичної допомоги. Їх стан зараз – середньої важкості. Вони у шоковому стані, мають численні опіки й колото-різані рани на різних ділянках тіла.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua