Онлайн TV FM радіо FM пауза

На нараді у міського голови Руслана Марцінківа говорили про вдосконалення дорожнього руху. Відео

rysunok3 8 - На нараді у міського голови Руслана Марцінківа говорили про вдосконалення дорожнього руху. Відео - rai.ua Новини

Відбулась чергова оперативна нарада у голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Серед важливих питань: про виконання заходів підвищення безпеки руху та вдосконалення схеми організації дорожнього руху на вулицях міста та громади.

Розробляючи нові проєкти і схеми організації дорожнього руху на вулицях Івано-Франківської громади за основу беруть принципи програми нульової смертності «віжин зеро» – про це розповів фахівець департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики.

Експерти зазначають, що найбільше уваги приділяють незахищеним учасникам дорожнього руху. Мова про пішоходів та велосипедистів.

Від початку року кількість ДТП з летальними наслідками зменшилась. Експерти певні, що це завдяки якісній організації схем дорожнього руху. Але є й інші фактори. Щоб знизити показник аварійності було прийнято ряд рішень та зроблено чимало роботи.

У поліції кажуть, що серед основних причин ДТП: перевищення швидкості руху, порушення правил маневрування, недотримання дистанції під час руху та порушення правил переїзду перехресть.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua