Онлайн TV FM радіо FM пауза

На міжнародному форумі в Івано-Франківську презентували іноземним донорам потенціал регіону. Відео

Новини

Налагодження ефективної комунікації між владою, органами місцевого самоврядування та іноземними партнерами. В Івано-Франківську провели міжнародний форум «Івано-Франківська область – надійний партнер».

Голова Івано-Франківської ОВА, Світлана Онищук розповідає, щоб справитися з викликами спричиненими війною, необхідна підтримка іноземних партнерів.

До прикладу, з перших днів повномасштабного вторгнення, уряд Румунії розробив стратегію на середній та довгий період підтримки України, каже голова союзу українців у Румунії, Микола-Мирослав Петрецький, тож вони його притримуватимуться й надалі.

Продовжують підтримувати Україну й благодійні організації. Зокрема, фонд «Мув Юкрейн» у 2024 році робитиме акцент на підтримці реабілітаційних центрів та соціальних приміщень, наголосив волонтер, Джон Шморгун.  

Важливо, що в час війни не лише міжнародні донори підтримують нашу державу, а й українські підприємці відновлюють бізнеси та готові до розвитку. Зокрема в індустріальній сфері, розповідає засновник індустріального парку, Анатолій Чумичкин.

Посадовці наголосили, що Прикарпаття готове до співпраці з міжнародними донорами аби розвивати область та покращувати економіку держави.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua