Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині чоловік зарізав колишню дружину, а потім убив і себе: стали відомі деталі. Відео

Новини

Кривава сімейна драма на Прикарпатті. На Коломийщині чоловік зарізав дружину, а потім – убив і себе. Родичі потерпілої на момент трагедії були у будинку. 

Однак завадити чоловіку вони не встигли. Причини злочину та самогубства наразі з’ясовують правоохоронці.

Це трагедія сталася посеред білого дня.  45-річна жінка саме  поралась в стодолі. Коли до неї прийшов колишній чоловік, експодружжя розмовляло. Аж раптом пролилась кров. 

На момент трагедії у будинку перебували батьки потерпілої. Вони кинулись на допомогу, одразу викликали поліцію та швидку. Утім було пізно. 45 –річна жінка померла фактично у батька на руках.

Чоловік,  усвідомивши, що накоїв,  встромив і собі ножа в груди та пішов з подвір’я.   За лічені хвилини він  стік кров’ю і помер на місці.

Батьки 45-річної жінки не оговтались від шоку. Від пережитого горя  заледве тримаються на ногах. Родичі коментувати трагедію  не хочуть.

Односельці шоковані. Кажуть, це була благополучна сім’я. Подружжя прожило разом більше двадцяти років. Виростили двох дітей.  Та цьогоріч, розповідають сусіди,  розвелись та роз’їхались. Чоловік ревнував колишню дружину. І щодня приїжджав до неї, начебто до дітей.  

Чоловік не зловживав спиртним, розповідають односельці. В селі про нього відгукуються здебільшого позитивно.  Про покійну теж говорять  лише хороше – порядна мама й працьовита господиня.  

Через що  чоловік вчинив одразу два тяжких злочини – позбавив життя колишню дружину та себе  –  наразі з’ясовують правоохоронці. Попередня версія слідчих  – ревнощі.  За фактом цієї  трагедії поліцейські розпочали одразу два кримінальних провадження. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
6
+1
2
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua