Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Калущині вчетверте відбувся військо-патріотичний змаг серед старшокласників. Відео

Новини

На Калущині біля криївки «Черемоша», що у лісовому масиві Підгірки, вже вчетверте відбувся військо-патріотичний змаг серед старшокласників з усіх шкіл громади. Вони збирали та розбирали автомати, стріляли з пневматичної зброї і навіть долали смугу перешкод.

Виховання національно-патріотичних почуттів, пропаганда здорового способу життя, відзначення 79-ої річниці створення УПА та Дня захисника і захисниць України – такою була мета традиційного військово-спортивного змагу серед ліцеїстів Калуської територіальної громади.

Цьогоріч участь у змагу взяли 14 команд – 9 з міських закладів освіти і 5 – зі старостинських округів. І кожна з команд була налаштована на перемогу.

Мистецько-художню інтерпретацію представлення команди через пісенно-літературну творчість школярів здійснили у конкурсі «Візитка рою».

Учитель предмету «Захист Вітчизни» Калуського ліцею №10 Богдан Когут переконаний, що військово-патріотичне виховання учнів у дусі постійної готовності до захисту своєї держави має бути систематичним.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua