Онлайн TV FM радіо FM пауза

На фасаді Франківського ліцею №24 відкрили анотаційну дошку захиснику України Андрію Калину. Відео

Новини

Він був солдатом 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. Загинув під час масованого обстрілу біля села Підлісне на Луганщині. Вшанувати пам’ять загиблого героя прийшли батьки, рідні, друзі, учні та педагоги школи, в якій навчався Герой.

Мати загиблого військового Надія Калин каже, попри біль та скорботу відчуває щастя, бо її сина пам’ятають та шанують. Добрими словами згадує Героя й родичка загиблого – Вікторія. Розповідає, він дуже любив малювати природу. Цей талант він отримав від матері.  

Директор ліцею №24 розповідає, що в цьому закладі навчаються справжні патріоти і випускник Андрій Калин, який загинув за незалежність України – це доводить. Демонструють любов до Батьківщини й теперішні учні.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків каже, російські окупанти продовжують забирати життя мужніх жителів міста, які стали на захист України. І важливо зробити усе для того, щоб їх пам’ятала уся країна.

Пам’ятну дошку Андрію Калину встановлено в рамках програми “Івано-Франківськ – місто Героїв”

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua