Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Богородчанщині чоловік незаконно перевозив нафту

Новини

Поліцейські в селі Підгір’я Богородчанської ТГ зупинили автомобіль, який незаконно перевозив нафтопродукт.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Богородчанщини.

Так, правоохоронці викрили транспортний засіб, який транспортував паливно-мастильні матеріали. Жодних документів на вантаж водій немав. Автомобіль з нафтопродукцією вилучено.

За даним фактом розпочато куримінальне провадження. 20 квітня працівники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (смт.Богородчани) під час несення служби в селі Підгір’я за порушення правил дорожнього руху зупинили мікроавтобус «Мерседес-Бенц», під керуванням 60–річного мешканця Києва.

Під час огляду транспортного засобу в багажному відділенні правоохоронці виявили три цистерни з паливно-мастильними матеріали. Будь-яких документів на вантаж у чоловіка не було. Автомобіль поліцейські вилучили. Відібрані зразки нафтопродуктів направлені на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомляло видання РАІ, контррозвiдка СБУ викрила трьох чиновникiв органiв виконавчої влади в Івано-Франкiвськiй областi на подвiйному громадянствi. Посади держслужбовцiв передбачали допуск до iнформацiї з обмеженим доступом, у тому числi в обороннiй сферi.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua