Онлайн TV FM радіо FM пауза

На благодійному концерті та аукціоні у Івано-Франківську зібрали понад п’ятдесят тисяч гривень на ЗСУ. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбувся благодійний концерт, в рамках якого провели аукціон. Охочі франківці мали можливість придбати розписані військові тубуси або ж оригінальні картини.

Одними з учасниць концерту стали юні танцівниці, Марта та Анна. Дівчата розповідають, своїм танцем мають на меті популяризувати українську культуру, адже в час війни це є надважливо.

Також, до благодійного концерту, разом зі своєю командою, доєдналася й танцівниця Соломія. Їхній танцювальний номер на військову тематику, каже дівчина, аби нагадати українцям про події, що відбуваються в нашій державі.

Також, в рамках концерту відбувся благодійний аукціон, на якому свої картини представила художниця та співорганізаторка події, Галина Когут. Роботи написані яскравими фарбами, що символізують розквіт та світле майбутнє України, розповідає Галина.

Одну з картин, а саме «Фламінго у жовтій спідниці», за понад три тисячі гривень, придбала франківка, Марія. За її словами, саме цю роботу одразу вподобала її маленька донечка, тож вона не думаючи вирішила потішити дитину та ще й допомогти ЗСУ, адже саме там зараз служить її чоловік.

Загалом на благодійному концерті та аукціоні вдалося зібрати майже п’ятдесят тисяч гривень, які спрямують на потреби 115-ї окремої механізованої бригади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua