Онлайн TV FM радіо FM пауза

На благодійному аукціоні для «Дому Сірка» зібрали понад 200 тис грн. Відео

Новини

Волонтери благодійної організації «Дім Сірка» вже декілька років поспіль займаються лікуванням, перетримкою та прилаштуванням безпритульних тварин. Тому, щоб підтримати доброчинців в Івано-Франківську провели благодійний аукціон. На ньому охочі мали можливість придбати цінні лоти, а також, побачити виступ собак.

Вже п’ятий рік поспіль в Івано-Франківську проводять подібні аукціони на підтримку організації «Дім Сірка». Спершу виручені кошти спрямовували на будівництво притулків, а тепер є потреба у нових вольєрах, розповідає співорганізаторка, Наталія Когут.

Серед представлених лотів колекційний м’яч, вироби ручної роботи, шолом привезений з Бахмута та картини українських митців. За одне з полотен планує позмагатися й Наталія Когут, адже на ньому символічно зображений собака. 

До благодійного аукціону доєдналася мисткиня Дарина Король. Вона представили авторські годинники з епоксидної смоли.

Розпочали благодійний аукціон з картини, на якій зображений отаман Іван Сірко. За словами організаторів, саме він став патроном «Дому Сірка». Стартова ціна лота – 5 тисяч гривень. А продати картину вдалося за шість з половиною тисяч гривень. Власницею стала франківка Анжеліка. Жінка каже, з перших хвилин знала, що придбає саме цю картину, тож була готова боротися за неї до кінця.

Загалом на благодійному аукціоні вдалося зібрати 230 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua