Онлайн TV FM радіо FM пауза

На аукціоні у Нижньовербізькій громаді зібрали 430 тис грн для своїх бійців. Відео

Новини

У Нижньовербізькій громаді часто відбуваються благодійні заходи, на яких збирають допомогу для наших захисників. Цього разу вирішили провести аукціон. Для присутніх запропонували 25 лотів.

Серед лотів, що були представлені, можна було побачити і футбольний одяг відомих гравців. Його надав Остап Свищук, який вже багато років колекціонує футболки:

“У моїй колекції є понад 150 різних екземплярів і коли організовували цей аукціон, до мене зателефонував співорганізатор Іван Олексюк і запитав чи можу я щось презентувати із своєї колекції. Я кажу: “Можна, але то треба щось краще.” А оскільки наша збірна проводила матч у жовтні, то я з один із збірників домовився і він після матчу презентував спеціально для аукціону цю футболку”.

А от Іван Луцак надав для аукціону розмальований ним снаряд. Це воєнна порохова гільза В778 із зображенням Архангела Гавриїла і гербом Коломийської “десятки”. Цим самим художник зауважує, що допомагати можна не тільки коштами, але і своїм талантом.

Голова громади зазначив, що всі населені пункти із перших днів активно допомагають Збройним силам України.

Тож на початку торгів відбувся ще й мистецький патріотичний захід. А на аукціоні вдалося зібрати майже 430 тисяч гривень. Всі вони підуть для військовослужбовців цієї громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua