Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міський голова Івано-Франківської громади провів чергову оперативну нараду. Відео

Новини

Міський голова Івано-Франківської громади провів чергову оперативну нараду. На порядку денному: прибирання зупинок громадського транспорту, боротьба з борщівником Сосновського, навантаження на дощову каналізацію. Ключове питання  – робота «Івано-Франківськводоекотехпрому».

Вирішення питання підтоплення у міському парку. Та стан утримання дощової каналізації. В Івано-Франківську  прослухали звіт про роботу кумунального підприємства Івано-франківськводоекотехпром

Ще одне проблемне питання – борщівник. Найбільше проблем з ним є на приватних ділянках. У громадських місцях з рослиною ведеться активна боротьба. В основному методом скошування, за допомогою трактора, вирубування лопатою і викопуванням.

Також місцева влада каже, що нині питання борщівника є не в новинку місту, тож  будуть боротись з небезпечними рослинами, щоб вберегти мешканців громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua