Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відвідав виробництво силового електрообладнання. Відео

Новини

У межах підприємницького дня міський голова Руслан Марцінків відвідав виробництво силового електрообладнання. Неподалік Івано-Франківська вже декілька років працює компанія, яка зарекомендувала себе на ринку надійною підтримкою для енергетичних компаній. Адже у разі пошкодження обладнання чи мереж тут виготовляють та проводять електромонтажні роботи. 

«Компанія займається виготовленням силового електрообладнання. Все обладнання, яке необхідне енергетичним компаніям для мереж живлення електроенергії. Це є щитове обладнання, комірки, підстанції будь-яких типів. Також виконуємо електромонтажні роботи будь-якої складності. Останні роки з метою підтримки енергетики України компанія долучається до ремонту теплових електростанцій у різних областях країни», – каже директор компанії «Глобал Енерго» Петро Савуляк.

З моменту виходу на ринок компанія щораз удосконалюється. Починали із виготовлення невеликих запчастин. Зараз же виробництво працює над новими проєктами, які особливо необхідні в часі війни та вимкнень світла. 

«Дуже актуальні зараз установки зберігання електроенергії. Це стосується і в промислових обсягах, і для населення. Тобто не просто якась генерація, а акумулятор, який буде зберігати електроенергію, і в період відсутності чогось, воно буде видавати, скажімо, у мережу потрібну електроенергію, потрібне навантаження. На даний момент ці проекти ідуть в розробці і я думаю, що скоро вони будуть втілюватися в життя», – розповідає головний інженер ТОВ «Глобал Енерго» Віктор Кіцул.

Компанія швидко розвивається і займає важливе місце на ринку енергетики – каже міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Адже своєчасний ремонт, обслуговування обладнання та безперебійне заживлення електроенергії – це тяжка робота енергетиків у час, коли ворог намагається знищити українську енергетику. 

«Зараз в час війни дуже важливо, щоби максимально були виробники, особливо те, що пов’язано з електричним обладнанням. Бачите, яка ситуація, дуже важливо, що у Івано-Франківську є такі компанії, зокрема серед них «Глобал Енерго», яке виробляє таке обладнання для нашої енергетики. Зараз дуже багато пошкоджень, багато обстрілів. Дуже важливо, що люди працюють, дають робочі місця. Я всіх закликаю «Купуйте Івано-Франківське!», Рекомендую юридичним особам в першу чергу, та і фізичним, якщо є потреба», – резюмує Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua