Онлайн TV FM радіо FM пауза

Марцінків планує розвантажити центр міста від автівок: реакція франківців. Відео

Новини

Голова Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків на оперативній нараді доручив опрацювати питання наповнення бюджету і розвантаження центру міста від автівок через контрольоване паркування.

Чим далі від центру, тим дешевшим буде паркомісце. Марцінків пропонує розділити парковки на зони з різною ціновою політикою. Таким чином очільник міста сподівається, що це допоможе вирішити проблему рентабельності парковок і великого скупчення автомобілів в центрі міста, адже в цій зоні ціна буде більше, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

На таку пропозицію Марцінківа в соціальних мережах під його постом розгорілась гаряча дискусія, думки містян розділились.

“В місті і так колапс з транспортом. Збільшення кількості пішохідних вулиць погіршить ситуацію”, “А може перед тим, як робити дуже дороге паркування, варто всі паркомісця перевести в комунальну власність, створити власне КП, не збиткова, і тим наповнювати бюджет. Для чого віддавати комусь паркомісця і з того отримувати лише мізерні надходження?”, “Підтримую. Хоч і водій. Коли будуть надходити гроші, сподіваюсь, ви проінвестуєте їх в розвиток паркувальної інфраструктури. Бажано, щоб через паркомати гроші йшли прямо в бюджет міста, а не через “прокладки”, – написали в коментарях.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua