Онлайн TV FM радіо FM пауза

З 1 січня в Калуській ТГ діятимуть нові місцеві податки та збори. Відео

Новини

Міські програми, нові податки та збори та одноразові грошові допомоги, – ці та інші питання розглядали депутати Калуської міської ради під час 15-ої сесії міської ради.

З 1 січня 2022 року на території Калуської міської територіальної громади діятимуть нові місцеві податки та збори. Йдеться про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок, єдиний податок, туристичний збір та збір за місця для паркування транспортних засобів.

Також з метою проведення ефективної, цілеспрямованої діяльності з організації та координації заходів щодо охорони навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, раціонального використання і відтворення природних ресурсів міста Калуша депутати внесли зміни до програми охорони навколишнього природного середовища на 2020-2022 роки.

Крім того, затвердили програму «Енергодім Калуш на 2021-2022 роки». За словами Юрія Тимківа, є навіть відповідне розпорядження КМУ, яке просить долучитися до державної програми і передбачити кошти в місцевих бюджетах для фінансування заходів з енергозбереження ОСББ та багатоквартирних будинків.

Традиційно виділили одноразові грошові допомоги онкохворим мешканцям Калуської громади.

Також депутати внесли зміни до структури та загальної чисельності апаратів ради, виконавчого комітету та виконавчих органів Калуської міської ради, затвердили план роботи міської ради на друге півріччя, заслухали звіти директорів трьох комунальних підприємств та розглянули низку земельних питань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua