Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міська влада Надвірної та Коломиї відмовились від центральних святкових ялинок

Новини

Про це у facebook повідомили голови громад Зіновій Андрійович та Богдан Станіславський.

“Міську ялинку, яку щороку ставили на майдані Шевченка в м.Надвірна, у період новорічно-різдвяних свят сезону 2022-23 років НЕ ВСТАНОВЛЮВАТИМУТЬ‼️ Згідно з опитуванням, яке відбувалося кілька днів у Telegram-каналі 78%, висловились проти встановлення. Хочу додати, що це зійшлось із моєю позицією не встановлювати під час війни міську ялинку на майдані. Наразі головне свято, на яке очікує кожен українець, – День Перемоги!”, – написав Андрійович.

“Цього року святкової ялинки біля ратуші в Коломиї не буде. У грудні та січні ми звикли відзначати новорічні та різдвяні свята. Та надворі повномасштабна війна, тому цьогоріч празникувань не буде. Передусім скажу за найбільш обговорювану тему – ялинку та новорічні ілюмінації в Коломиї не встановлюватимуть. Це не на часі. Публічних велелюдних заходів також не буде. Управління культури та туризму працює над тим, щоб відзначити релігійні свята з урахуванням всіх норм безпеки, які необхідні в умовах воєнного стану. Цьогоріч нам не до гуляння. Взагалі вважаю, що різдвяні свята маємо провести не за співами та розвагами, а з молитвою та подякою нашим захисникам”, – повідомив Станіславський.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua