Онлайн TV FM радіо FM пауза

Мешканців області запрошують долучитись до «Здорової прогулянки». Відео

Новини

Учасники заходу отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники. А найважливішою локацією буде медична зона, яка працюватиме у парку. Там буде можливість виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень цукру в крові, зробити кардіограму та дерматоскопію. Також зробити різноманітні тести та щеплення.

Мета «Здорової прогулянки», наголошує директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА Ігор Дмитренко, нагадати жителям, що Ковід-19 нікуди не зник. Досі два десятки медичних закладів Прикарпаття приймають хворих на коронавірус. У них розгорнуто майже дев’ять сотень ліжкомісць.

В Україні досі триває вакцинальна кампанія. Попри це, все менше людей щеплюються від Ковід-19. Тож посадовці закликають не нехтувати своїм здоров’ям. Адже вакцина справді діє. Про це свідчить зменшення кількості летальних випадків. До прикладу, в Івано-Франківській громаді.

Важливо вакцинувати від коронавірусу й дітей. Особливо тих, зазначає дитяча лікарка-алерголог Ярина Романишин, які мають супутні захворювання або проблеми з імунітетом. Однак, щепленння дозволить убезпечити всіх дітей від ускладнень, які може викликати Ковід-19.

«Здорова прогулянка» розпочнеться о 13 годині на Вічевому майдані. Поепердньо потрібно зареєструватись.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua