Онлайн TV FM радіо FM пауза

Мешканця Коломийщини затримали за зберігання та збут зброї. Відео

Новини

Поліцейські Прикарпаття викрили 53-річного мешканця Коломийщини на збуті зброї. Також виявили схрон з арсеналом боєприпасів. Фігуранта оперативно затримали.

Протиправну діяльність мешканця Коломийщини задокументували слідчі Слідчого Управління ГУНП в Івано-Франківській області спільно зі співробітниками УСБУ.

Поліцейські задокументували факти продажу трьох автоматів «АК-74», пістолета «Стєчкіна» та декілька сотень патронів. Фігуранта затримали на «гарячому», після того, як він отримав 7100 доларів США за незаконний збут. Чоловік намагався втекти, утім, його затримали, інформує Поліція Івано-Франківської області, пише РАІ.

Поліцейські встановили, що фігурант зберігав вибухові пристрої, боєприпаси у спеціальному схроні. Його облаштував на території домогосподарства свого родича.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили близько 50 м. детонуючого шнуру з вибуховою речовиною; 10 запалювальних трубок; 4 гранати та 4 запали до них; понад 700 набоїв; піротехнічні патрони та димові шашки; глушники до нарізної зброї та кошти, отримані від протиправної діяльності.
Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

Фігуранта затримали в процесуальному порядку. Слідчі йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Суд уже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці та служба безпеки встановлюють канали надходження зброї та інших осіб, причетних до незаконного збуту боєприпасів та засобів ураження на території області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua