Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які питання найбільше цікавлять мешканців Франківської громади. Відео

Новини

Кожне питання – на контролі. Традиційно у перший понеділок місяця Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків провів прийом громадян. Тривав він понад 4 години. За цей час міський голова особисто поспілкувався і вислухав проблеми та прохання понад пів сотні людей. 

Мешканець Сорохтея, 16а Сергій Кріль прийшов до міського голови з питанням переходу на індивідуальне опалення. Розповідає, проблема тягнеться вже 2 роки, а перейти так і не вдалось. 

Ще з однією комунальною проблемою прийшов на прийом Руслана Марцінківа голова ОСББ на Вовчинецькій, 128 Сергій Мінда. Каже, прийшов просити ремонту міжбудинкових проїздів.

62-річний Анатолій Шульга – ВПО з Донеччини. З проханням допомогти тяжко пораненому зятю, який також проживає у Івано-Франківську. Воїн отримав поранення майже 4 місяці тому. І нині окрім тривалого лікування, йому у великій кількості необхідні засоби особистої гігієни.

У воєнний час, каже міський голові Руслан Марцінків, прийом громадян скасовувати не можна. Адже в людей багато проблем різного характеру і всі вони потребують свого вирішення.

Нагадуємо, в іванофранківців є нагода звернутися за вирішенням проблем комунального, соціального характеру у перший понеділок кожного місяця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua