Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Мережа підтримувала, і підтримує простих людей, які роблять будь-які покупки”, – Тетяна Яшкіна

Новини

Амуніція для кожного. У мережі магазинів зброї вже понад 10 років проводять конкурси. Відтак, за цей час подарунки отримали більше 340 людей. Незажаючи на повномасштабну війну власниця магазинів Тетяна Яшкіна продовжує тішити своїх покупців.

В одному з останніх конкурсів вперше переміг житель Івано-Франківська. Василь Римар зробив покупку у магазині, а за це – отримав спеціальні наліпки. Вони стали виграшними. В результаті, франківець став щасливим власником рушниці “Форт-500”. Для чоловіка ця перемога стала несподіваною. 

“Особливих очікувань я не мав, тому що я бачив скільки людей брали участь у конкурсі. Я вважав, що у мене мало шансів. Та, насправді, дуже хотів виграти. Коли мені зателефонували і повідомили, що я переможець – я зрадів. Важко описати свої емоції. Тому що – це потужна рушниця для самозахисту”, – каже переможець конкурсу.

Такі конкурси власниця мережі магазинів Тетяна Яшкіна проводить що два тижні. А результати оголошують у прямомі етері для того, щоб ніхто не сумнівався у чесності конкурсів.

 “Завжди це маса емоцій. Люди не вірять, тому що, можливо, часто їх розчаровували. Та, мені здається, наша мережа і підтримувала, і підтримує простих людей, які роблять будь-які покупки. І саме цей конкурс подобається нашим покупцям, тому що він народний і для цього не потрібна велика сума”, – розповідає власниця мережі магазинів Тетяна Яшкіна.

Крім того, частину виручених коштів мережа магазинів передає на потреби Збройних Сил України.  

А яка ваша реакція?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua