Онлайн TV FM радіо FM пауза

Родини загиблих внаслідок пожежі у Косівській лікарні отримають матеріальні допомоги. Відео

Новини

Родини загиблих та травмовані медпрацівники внаслідок пожежі у Косівській центральній районній лікарні отримають матеріальні допомоги й страхові виплати. Кошти готові нарахувати одразу, як Фонд соціального страхування отримає всі висновки розслідування нещасного випадку. 

Сім’ї молодшої медсестри Світлани Біленчук, яка отримала 90% опіків тіла та 29 грудня померла в обласній клінічній лікарні, виплатять понад 300 тис. грн. Також оплатять всі чеки придбаних медикаментів для лікування Світлани, які надасть сім’я — 13-15 тис. грн.

Сім’ї медсестри Світлани Ватаманюк, яка отримала 60% опіків тіла та померла 14 січня у Київському опіковому центрі, також виплатять компенсацію. Фонд поверне родині кошти, витрачені на лікування та медикаменти.

Щомісячні виплати також можуть отримати батьки загиблої. Лікареві-анестезіологу Михайлу Рабинюку, який отримав 20% опіків тіла та перебуває в обласній лікарні, компенсують кошти, витрачені на лікування й ліки.

Окрім того, 14 січня відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій. На ньому вирішили спрямувати 250 тис. грн як субвенцію з обласного бюджету бюджетам територіальних громад для надання медичної допомоги постраждалим та сім’ям загиблих внаслідок пожежі у Косівській лікарні.

Також очільниця області звернулася до управління Держпраці з проханням пришвидшити розслідування, аби сім’ї загиблих якомога швидше могли отримати страхові виплати.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua