Онлайн TV FM радіо FM пауза

Марка з собакою Патроном вийшла у світ. Відео

Новини

До війни чотирилапого готували для виставок. Однак, нині – Патрон – найвідоміший пес-сапер. Він став улюбленим героєм для дорослих і дітей. Благодійну поштову марку “Пес Патрон” погасили й в Івано-Франкіську.

Це вже шоста марка воєнного часу. А ще це перша благодійна марка України. На аркуші представлено 8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона.

В Івано-Франківську спецпогашення марки «Пес Патрон» відбулося у Головному управлінні ДСНС в області. Головний рятувальник Прикарпаття Володиимир Чернецький каже, пес Патрон став їхнім талісманом. І окрім основної служби – чотирилапий виконує й інші важливі місії.

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук зазначає, усі марки, випущені у воєнний час – це ще один спосіб привернути увагу світу до війни в Україні. Кошти з продажу марки «Пес Патрон» підуть на придбання однієї з найпотужніших машин для розмінування, а також на допомогу притулкам для тварин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua