Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття стало новою домівкою для видатних тренерів з усієї України. Відео

Новини

Розвиток спорту не зважаючи на війну. Прикарпаття стало не тільки надійним тилом , а ще й новою домівкою для видатних тренерів із Харкова, Херсона, Маріуполя та інших міст де ведуться активні бойові дії.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну, Івано-Франківська область стала другою домівкою для багатьох жителів східних регіонів нашої країни. Чимало серед них і внутрішньо переміщених спортсменів. Переїхав сюди у перші дні повномасштабної війни із Маріуполя й тренер з боксу Антон Коссе. Каже, вдячний Прикарпаттю за змогу працювати та розвивати український спорт уже в Івано-Франківську.

Тренерка Катерина Дубровіна приїхала на Прикарпаття із Харкова. Рідний дім, каже жінка покинула ще на весні. Нині ж працює в Івано-Франківську та навчає дітей стрільбі з лука.

Загалом, обрали Прикарпаття для розвитку спорту видатні тренери, котрі приїхали з різних регіонів країни, де ведуться активні бойові дії. Чимало з них працюють та проживають на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Попри те, що в Україні війна, каже голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук – спорт потрібно розвивати, адже це запорука міцної і здорової нації.

Також, в ході спілкування із тренерами, зазначає Світлана Онищук, вирішили вперше провести чемпіонат України з боксу на теренах Івано-Франківської області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua