Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Людину можна вбити, але пам’ять – ніколи»: у Франківську покажуть документальну стрічку “Фелікс”

Новини

Фільм «Фелікс» – це історія кожного, хто загинув, кожного, хто продовжує боротись далі. Це історія про тих, хто чекає в тилу і тих, хто більше ніколи не дочекається. Стрічка розповідає про аеророзвідника, який боронив нашу державу з 2014 року, та охоплює період становлення сучасної України від 1991 року до сьогодні.

Фелікс Куртаніч загинув у квітні 2022 року на Донеччині. На роковини загибелі команда FELIX PRODUCTION презентувала кінострічку в Києві у кінотеатрі «Жовтень». А тепер вони відправились в тур Україною, щоб якомога більше людей дізналися історію воїна Фелікса Куртаніча та усвідомили яку ціну ми платимо за Незалежність. До Франківська їх запросили побратими Фелікса, бо хочуть, щоб це кіно побачили у них на Батьківщині. Фільм “Фелікс”- це благодійний проєкт, кошти з показів якого, команда передає на потреби аеророзвідки у Батальйон Кульчицького.

Тож всіх франківці запрошують 11 серпня о 18:10 у кінотеатр «Люм’єр» на перегляд стрічки та можливість поспілкуватись із командою FELIX PRODUCTION.

Квитки: https://docs.google.com/forms/d/18tE4c5ZA7jN0i0_12eG6xfkLziG45MIZcB9-ucCeDpA/edit

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua