Онлайн TV FM радіо FM пауза

Людмила Сірко провела у Надвірній зустріч із представниками територіальних громад

screenshot 5 2 - Людмила Сірко провела у Надвірній зустріч із представниками територіальних громад - rai.ua Новини

Заступниця голови Івано-Франківської ОДА Людмила Сірко провела у Надвірній зустріч із представниками територіальних громад. У рамках Регіонального офісу міжнародного співробітництва говорили про економічний, медичний, освітній та соціальний розвиток громад району.  

Голова Олег Дзем’юк каже, що хоча у час війни в Україну не просто залучати міжнародних інвесторів та співпраця з іноземцями у Ворохтянській громаді триває. Найбільше цікавить горян співробітнитво у галузі освіти, культури та туризму.

Начальник відділу туризму, інвестицій та зовнішніх зв’язків Петро Бабчук розповідає, що досвід міжнародної співпраці має і Яремчанська громада. Тут налагоджено комунікацію з представниками європейських країн, таких як: Німеччина, Румунія, Великобританія.

Щоб громади могли активніше комунікувати на міжнародній арені на Прикарпатті з 2023 року працює дорадчий орган Регіональний офіс міжнародного співробітництва, який є інформаційно-аналітичним майданчиком, що забезпечує координацію міжнародної співпраці, технічну допомогу, супровід проєктів і заходів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua