Онлайн TV FM радіо FM пауза

У філармонії влаштували концерт української пісні

В рамках проекту “Схід і Захід разом: Різдво в Карпатах”, Івано-Франківськ відвідали гості з цілої України. Сьогодні їхній увазі запропонували виступ виконавця, який багато років жив та працював у Великобританії, Тараса Житинського та заслуженого артиста України, скрипаля, музикознавця Кирила Стеценка.

Першим на сцену вийшов Тарас Житинський. Давні українські, стрілецькі, козацькі пісні у його виконанні не залишили байдужими жодного слухача. Публіка підспівувала й аплодувала, а пісня “Чорне море” викликала гучні овації. Виконавець зауважує, що участь в проекті – це його особистий вклад у відродження історичної пам’яті, культурних традиційя народу. Він переконаний, що Україну об’єднати можливо, але слід не зупинятися і працювати в цьому напрямку.

Наступним виступив Кирило Стеценко із програмою від “Баха до Бога”. Таку гучну назву музикант пояснює тим, що, на його думку, скрипка – це інструмент для телепортації людських душ. Закінчився концерт гімном-піснею “Серце Бога”. Учасникамнароду проекту запропонували похід до театру, тож нинішню програму завершила драматична постановка за книгою Марії Матрос “Нація” від акторів Івано-Франківського драматичного театру імені Івана Франка.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua