Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті стартував конкурс із книговидання. Відео

Культура

1 березня на Прикарпатті стартував конкурс книговидавців від Івано-Франківської обласної адміністрації. Він спрямований на виконання програм підтримки книговидання на 2022 – 2026 роки управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Фінансова підтримка надаватиметься тим творам, які будуть визначені та погоджені експертною радою з питань книговидання.

«Субʼєктами подання заявок можуть бути, як і автори творів, так і юридичні та фізичні особи – підприємці, які зареєстровані в установленому законодавством України порядку та внесені до державного реєстру видавців, виготовлювачів та розповсюджувачів видавничої продукції»,- зазначила Ірина Лакіза, начальниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Цьогоріч конкурсні заявки приймаються за такими напрямами, як художня література сучасності, класична література та історико патріотична.

«Перше – це художня література сучасності, художньо-документальні твори письменників з Івано-Франківщини, художня класична література та художньо-документальні твори класиків української літератури видання фольклору. Також, історично-патріотична література, краєзнавство, твори місцевих авторів історії України та краю»,- продовжила Ірина Лакіза.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua