Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківські музиканти збирають кошти, аби поїхати з вертепом та подарунками до бійців АТО

Учасники івано-франківського рок-вар’яте “КораЛЛі” зголосилися взяти на себе важливу місію – привезти військовим на Донбас коляду та різдвяну атмосферу. Хлопців з передової вітатимуть імпровізованим вертепом, до якого залучатимуть і самих воїнів, колядками, трембітами. Також на місці музиканти у величезному казані приготують традиційну різдвяну кутю, якою частуватимуть героїв, розповів “Репортеру” Мишко Адамчак із гурту “КораЛЛі”.

Після частування планують показ фільму «Забуті народи Європи. Гуцули», відзнятого журналістами німецького телеканалу в Карпатах. В ньому головними дійовими особами є учасники “КораЛЛів”.

Музиканти провідають ті міста й містечка на сході, де найбільше військових з Прикарпаття.

“У нашої команди не вистачає частини коштів на оплату пального на дорогу. Закликаємо небайдужиш щедрих людей, які долучаться до доброї справи і допоможуть нашим землякам традиційно зустріти Різдвяні Свята, хоч і далеко від домівок. Кожна гривня на рахунку – 4405 8858 3126 7163 – це промінчик сонця в душі наших воїнів-земляків, до яких ми привезем найнезабутніше Різдво в нашому житті”, – йдеться у повідомленні.

Прохання малюнки та подарунки для військових приносити у Волонтерський штаб за адресою: Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 4, другий поверх (вхід з боку Поштамту).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua