Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бєланов: про звільнення Блохіна

Володар “Золотого м’яча”, екс-форвард “Динамо” і “Чорноморця” Ігор Бєланов поділився думками щодо ситуації в “Динамо”.

“Як мені здається, керівництву клубу не варто було рубати з плеча в даному випадку. Адже звільнення Блохіна не є панацеєю від усіх бід. Якщо проаналізувати роботу в “Динамо” його попередників – Юрія Сьоміна (у другій його прихід) і Валерія Газзаєва, то проблеми в грі найтитулованішого українського клубу були й тоді. Стало бути, справа зовсім не в тренері, а зовсім в іншому – щось не так всередині колективу.

На мій погляд, в “Динамо” виникла якась розрізненість серед футболістів, яка не дозволяє їм стати тим потужним монолітом, яким протягом не одного десятиліття була київська команда. Нинішній склад біло-синіх по індивідуальностям начебто виглядає непогано, але справжнім колективом ніяк не може стати. Можливо, є якісь причини, які роз’єднують гравців, не дозволяючи сформувати дружню атмосферу”, – розповів володар “Золотого м’яча”-1986.

“Допускаю, що злий жарт з деякими футболістами зіграли фінансові умови. Ними їх просто розбалували. Одні отримують за контрактом по кілька мільйонів в зарубіжній валюті на рік, і їм історія клубу, вибачте, за сленг, “по барабану”. Ті ж, у кого зарплата поменше, на подібні речі реагують не кращим чином – точніше сказати, відчувають заздрість. Не можна забувати і про те, що приїжджають в “Динамо” легіонери аж ніяк не думаючи про продовження славних традицій легендарного клубу. Про них їм треба хоча б розповідати, щоб кожен іноземець розумів, в який клуб він приїхав. І як не прикро усвідомлювати, але їх завдання полягає зовсім в іншому – як заробити побільше грошей і виїхати”, – припустив Бєланов.

“Завершуючи ж розмову про Блохіна, то я вважаю, що до людей, які в різні роки вписували яскраві сторінки в історію, в “Динамо” повинні ставитися з великим пієтетом, навіть незважаючи на властиві кожній людині помилки. У великого Валерія Лобановського теж не все одразу виходило. Але йому дали час – і результати не змусили себе чекати”, – підсумував відомий екс-гравець.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua