Онлайн TV FM радіо FM пауза

Куди піти з дітьми 1 червня в Івано-Франківську: програма заходів

Новини

День захисту дітей – міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти – це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або Поїхали з рідного міста.

1 червня у фортечній галереї «Бастіон» буде «Територія дитинства». З 12:00 до 15:00 год в програмі майстер-класи, ігри, аніматори, солодощі, казка, флеш-моб, фото-зони та багато цікавого для маленьких гостей. Приходьте. Вхід вільний!

О 14.00 в Міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка буде конкурсно-патріотична програма «Ми майбутнє твоє, Україно!» «Парк дитячого періоду».

З 14:00 по 17:00 год в Просторі інноваційних Креацій «Палац» (вул. Шпитальна, 3) для дітей будуть ігри, майстер-класи, руханки та гарний концерт.

О 16.00 в актовій залі Прикарпатського національного університету буде концерт. Виступлять відомі виконавці: Дмитро Волканов (автор відомого хіта «Я намалюю на папері щасливу дитину»), Артем Паучек (фіналіст «Голосу країни»), гурт «Будьмо» та Христина Дарвай. На дітей чекають подарунки та розважальна програма від аніматорів.

Також о 16:00 на Вічевому майдані учні мистецьких шкіл Івано-Франківської міської територіальної громади виступатимуть до відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua