Онлайн TV FM радіо FM пауза

Критична ситуація у Калуші: через борги «Карпатнафтохіму» частина міста може залишитись без тепла

Новини

Підприємство «Карпатнафтохім» через багатомільйонні борги за спожиту електроенергію може залишитись без живлення, що призведе до припинення теплопостачання та водовідведення для калушан.

Для врегулювання ситуації із електропостачанням на заводі відбулися дві наради із керівництвом НЕК ” Укренерго” під керівництвом голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук, за участю представників ТОВ «Карпатнафтохім», АТ “Прикарпаттяобленерго”, Калуського міського голови Андрія Найди та керівництва Калуської ТЕЦ.

На переконання Світлани Онищук, щоби запобігти цьому, необхідно мінімізувати залежність від підприємства «Карпатнафтохім».

Під час час наради вирішили відправити робочу групу у складі представників «Укренерго», залучивши правоохоронні органи, які ведуть розслідування у справі ТОВ «Карпатнафтохіму», з метою розмежувати потужності, що споживає підприємство для забезпечення життєдіяльності критичної інфраструктури міста.
Додамо, що наразі підприємство живиться від ліній Калуської ТЕЦ. Зі слів енергетиків, сьогодні є можливість альтернативного заживлення об’єкта. Власне, над цим працюватиме робоча група.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua