Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліція Прикарпаття розкрила канал збуту наркотиків на понад 1,5 мільйона гривень

Кримінал

Поліцейські Прикарпаття заблокували канал збуту заборонених речовин в особливо великих розмірах: фігурантам оголосили підозру.

Група осіб, а це двоє братів, самотужки фасували та розповсюджували наркотичні засоби та психотропні речовини на території області. Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили заборонених речовин на суму щонайменше 1,5 мільйона гривень. Про це інформує Поліція Івано-Франківської області, пише РАІ.

Протиправну діяльність фігурантів викрили та зупинили оперативні працівники УБН ГУНП в Івано-Франківській області спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Івано-Франківській області.

Поліцейські задокументували, що з липня 2023 року, рідні брати, 24-річний та 22-річний мешканці Івано-Франківська, організували незаконний збут заборонених речовин через один із телеграм-каналів. Також забороненими речовинами вони забезпечували інших наркоторговців.

Під час обшуку за місцем проживання та в транспортному засобі фігурантів поліцейські виявили та вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах. Йдеться про понад 256 пакетиків з особливо небезпечним наркотичним засобом обіг якого заборонено – канабісом, загальною вагою майже півтора кілограма; 166 пакетиків із психотропною речовиною, обіг якої заборонено – амфетамін, загальною вагою більше півкілограма, а також 1500 таблеток, які місять особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – ПМА.

Всі заборонені речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу. Вартість вилученого на «чорному ринку» сягає щонайменше 1,5 мільйона гривень.

Фігурантів затримали в процесуальному порядку. Слідчі їм уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські проводять заходи щодо блокування телеграм-каналу, за допомогою якого розповсюджували заборонені речовини, встановлення джерела постачання наркотовару та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua