Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті 31-річний чоловік стріляв у киянина: його затримали

Кримінал

Правоохоронці встановили та затримали нападника, який в селі Поляниця поранив чоловіка, вистріливши у нього з пістолета. За такі дії підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це РАІ повідомили в поліції Івано-Франківської області.

5 грудня о 19:25 у селі Поляниця конфлікт між двома чоловіками завершився тілесними ушкодженнями. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та медики. Поліцейські з’ясували, що суперечка виникла між нетверезими мешканцем Києва і мешканцем Білої Церкви. У результаті 31-річний товариш мешканця Білої Церкви витягнув предмет схожий на пістолет і здійснив постріл в область грудної клітки киянину. Медики надали допомогу 53-річному потерпілому. Його стан задовільний, від госпіталізації чоловік відмовився. 

За вказаною адресою прибули слідчо-оперативна група, криміналісти й оперативні працівники.

31-річного мешканця Черкащини поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Правоохоронці вилучили пістолет, який схожий на травматичний, і направили на експертизу. Відповідного дозволу на зброю чоловік не мав. 6 грудня йому повідомлено про підозру за вчинення злочину за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Крім того, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 

За санкціями статей затриманому загрожує до семи років позбавлення волі. Слідчі з’ясовують всі обставини події, досудове розслідування триває. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua