Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття відвідали генеральні консули держав-членів Вишеградської четвірки. Відео

Новини

Країни Вишеградської групи святкують 30-річчя заснування. З цієї нагоди на Івано-Франківщину завітали генеральні консули держав-членів великої четвірки. За участі представників країн Вишеградської групи відбулись дискусійні панелі, а також вони презентували результати діяльності та транскордонні проєкти. 

Тридцять років тому президенти Польщі, Чехословаччини та прем’єр-міністр Угорщини підписали Декларацію про співпрацю щодо європейської інтеграції. Таким чином була створена так звана Вишеградська група. Нині генеральні посли великої четвірки завітали на Прикарпаття, аби поділитись результатами тридцятирічної співпраці.

На думку ректора Прикарпатського університету Ігоря Цепенди, діяльність вишеградської четвірки – це хороший приклад інтеграційних процесів для України. Зустріч із консулами відбулась у Прикарпатському університеті. Тут провели дискусійні панелі.  А також відкрили тематичну виставку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua