Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Ковідним” лікарням Прикарпаття передали засоби індивідуального захисту на понад 6 млн грн. Відео

Новини

“Ковідним” лікарням Прикарпаття передали засоби індивідуального захисту на понад 6 мільйонів гривень. Їх закупили для області за кошти державного бюджету.

Прикарпатські «ковідні» лікарні отримали майже мільйон масок та 16 тисяч захисних костюмів. Кошти на засоби індивідуального захисту Івано-Франківщина отримала з державного бюджету. А це – понад 6 мільйонів гривень.

Крім цього, Прикарпаття отримало 110 тисяч тестів на антиген на загальну суму близько 19 мільйонів гривень. Попри те, що ситуація із поширенням коронавірусу в області покращилась – засоби індивідуального захисту медикам потрібні, каже директор обласної клінічної лікарні Остап Грищук. 

Вперше таку допомогу від держави отримала обласна дитяча клінічна лікарня. Раніше –  все доводилось купувати за власні кошти, розповідає директор медзакладу Тарас Мельник. А це понад сто тисяч гривень щомісяця.

Найближчим часом засоби індивідуального захисту та тести отримають усі “ковідні” лікарні Прикарпаття. Їх у області – 31.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua