Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатка у 19 років відкрила власне виробництво корисних смаколиків. Відео

Новини

Одного дня вона виграла грант й наважилась організувати власне виробництво. А нині смачні вітамінні перекуси, які виготовляє 19-річна Михайлина Карпів, напрочуд популярні як серед дітлахів, так і серед дорослих. Школярі снідають корисною гранолою, а викладачі дівчини між парами перекусують пастилою.

У своєму рідному селі Угринів, що поблизу Івано-Франківська, дівчина відкрила власне виробництво корисних смаколиків – пастили й граноли.

Частину коштів на обладнання Мирослава виграла у грантовому конкурсі з розвитку самозайнятості та підприємницької діяльності від благодійного фонду “Карітас-Івано-Франківськ”. Та цієї суми було недостатньо для всього необхідного. Тож довелось позичати у друзів.

Розповідає, першу пастилу виготовляла із тих фруктів та ягід, що росли у власному саду. А нині є й екзотичні смаки.

Згодом в асортименті Михайлини з’явилась й гранола. Це поживний сухий сніданок, що складається з зернових культур, горіхів і сухофруктів. Є у дівчини й свої, незвичайні рецепти, корисного перекусу. Михайлина каже, її продукти – це чудова заміна шкідливим солодощам. І вживати їх може абсолютно кожен.

А ще в асортименті Михайлини Карпів є фруктові чіпси. Дівчина переконує – вони не завдають шкоди організму, малокалорійні і в них зберігаються всі вітаміни і мінеральні речовини, що містяться в свіжих плодах.

А яка ваша реакція?
+1
12
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua