Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинську ТЕС зобов’язали укласти договір про протипожежну безпеку. Відео

Новини

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області зобов’язала директора Бурштинської ТЕС Валерія Хом’якова негайно укласти договір з Держслужбою з надзвичайних ситуацій про охорону електростанції від пожеж.

 Це одне із рішень, яке було прийнято на позачерговому засідані регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. А ще комісія вирішила, що керівники теплової електростанції повинні привести у технічно справний стан протипожежне водопостачання на території ТЕС.

Також члени комісії зобов’язали управління Держпраці та Нацполіції в Івано-Франківській області до 10 грудня розслідувати обставини аварії й пожежі, які відбулися 28 листопада на Бурштинській ТЕС і призвели до травмування працівників.

 Щодо постраждалих, то нині двоє з них у Бурштинській лікарні  з опіками обличчя та рук, їхній стан — середньої важкості. Стан двох інших – критичний. Вони в реанімації в обласній клінічній лікарні. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua