Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коли та як завершиться навчальний рік в Івано-Франківській громаді. Відео

Новини

Менш, ніж за місяць школярі Івано-Франківської громади підуть на канікули. Нині в освітніх закладах вирішують як відзначатимуть звершення навчання та чи буде випускний в одинадцятикласників.

Ризики є щодня, а не лише у «символічні» для окупантів дати. Школи Івано-Франківської громади самостійно обиратимуть форму навчання 9 травня. Про це повідомила директорка Департаменту освіти Вікторія Дротянко.

Крім того, вже нині у навчальних закладах вирішують як відзначати останній дзвоник. У школах громади він прозвучить менш, ніж за місяць. А опісля, замість таборів, для дітлахів запрацюють літні школи.

Окремо вручатимуть медалі кращим випускникам. Натомість останній день навчання закладів дошкільної освіти – 30 червня. Однак у громаді, як і торік, працюватимуть чергові дитсадки.

Цьогоріч у школах Івано-Франківської громади здобували освіту понад півтори тисячі внутрішньо переміщених дітей. Позашкільні заклади відвідують пів тисячі переселенців. Ще три тисячі дітей з Івано-Франківської громади навчались дистанційно, оскільки перебувають за кордоном.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua