Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийським рятувальникам передали допомогу із Канади. Відео

Новини

Представники громадської організації «Пожежна допомога Україні» із Канади привезли до Коломиї спецодяг та обладнання. Це вже не перша така допомога прикарпатцям. Меценати з-за океану вже 10 років піклуються про українських колег.

Кевін Роял президент органцізації «Пожежна допомога Україні» із канадської провінції Альберта за фахом пожежник. Тому від початку війни зізнається, що не міг спокійно спостерігати за тим, що відбувається в Україні. Він зоорганізував біля себе небайдужих канадців та українську діаспору, і почав активно допомагати нашій державі.

Канадці кажуть, що співпрацю з українцями розпочали ще 2012 року. Однак за перші місяці війни передали для колег-рятувальників стільки допомоги, як і за всі попередні 10 років. Представник благодійної організації Віталій Мілєнтьєв каже, що такої допомоги буде ще більше.

Зі слів начальника відділу міжнародного співробітництва ДСНС Івано-Франківщини, саме Прикарпаття є координатором цієї тісної співпраці із канадськими колегами.

Канадці вже готують нову партію допомоги для прикарпатських рятувальників. В планах створення центру, де інструктори з-за океану тренуватимуть пожежників не тільки Прикарпаття, але й всієї України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua