Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийський госпіталь ветеранів війни планує стати сучасним реабілітаційним центром. Відео

Новини

На Прикарпатті не багато спеціальних закладів для реабілітації поранених військових. У медустанові Коломийського обласного госпіталю ветеранів війни хочуть проводити реабілітаційні заходи на найвищому рівні. Робота в цьому напрямку вже триває, але є можливість її значно покращити та розширити.

Коломийський обласний госпіталь ветеранів війни проводить у себе не лише лікування поранених, але й реабілітацію. Тому тут стараються зробити всі умови для пацієнтів. Вже скоро має запрацювати ліфт. Мріють медики і про новий лікувальний комплекс, басейн та спортивний зал.

Серед тих, хто нині проходить відновлення і Юрій із Лозової, Харківської області. Він доброволець, у боях втратив дві ноги. У чоловіка одне бажання – знову ходити.

Рогатинець Володимир вже два місяці в госпіталі. Каже, що всім задоволений.

Чернівчанин Сергій розповідає, що Коломийський госпіталь ветеранів війни один із кращих в державі, адже сам побував вже в кількох. 

Медики стараються надавати пораненим якісні послуги і прискорювати їхнє одужання. Однак як завжди медзакладу не вистачає коштів.

Госпіталь вже зараз має нове сучасне обладнання. Тут облаштовані дві зали для реабілітації та одна для ерготерапії. Також медики постійно підвищують свій рівень на різноманітних курсах та навчаннях.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua