Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийський обласний госпіталь ветеранів війни отримав півтора мільйона гривень. Відео

Новини

Коломийський обласний військовий госпіталь – це місце, де лікуються та проходять реабілітацію солдати та офіцери зі всієї України. Також тут лікуються і цивільні. Тому останнім часом на ремонт та придбання обладнання витрачали чималі кошти каже керівник медустанови. Та от завершити ремонти операційної і досі не вдалося.

Один мільйон із цих коштів виділили на сесії міські обранці. Ще 500 тисяч надійде із обласного бюджет. Медики планують збільшити кількість операцій з лапероскопом. Це стосується урологічних та хірургічних втручань. Це повязано з тим, що у госпіталі завжди дуже багато пацієнтів, каже його очільник.

Ще до війни госпіталь уклав угоди із Національною службою здоров’я на надання кількох пакетів послуг, що дає наразі змогу своєчасно сплачувати персоналу заробітну плату. А ще колектив займається активно волонтерством.

На сьогоднішній день військовий госпіталь постійно передає ліки для 10 окремої гірсько-штурмової бригади та 77 батальйону територіальної оборони, де проходять службу місцеві мешканці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua