Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Коломийські вовки» та «Олімпія» змагались у чемпіонаті області з хокею серед юнаків

Новини

У Коломиї в рамках Чемпіонату області із хокею серед юнаків на місцевій ковзанці змагались дві команди: «Коломийські вовки» та хокейна команда із Калуша «Олімпія». Визначали кращих у двох вікових категоріях.

Тренує «Коломийських вовків» Іван Волгожанінов, він грав у цю гру навіть за кордоном. Тренер певен, що цей вид спорту гарно розвиватиметься в Коломиї.

Серед учасників ігор і коломиянин Андрій. Зізнається, що захоплюється у цим видом спорту. А ще один коломийський хокеїст Дмитро зазначив, що опісля гри його завжди переповнюють емоції.

Поки на Прикарпатті діють лише дві юнацькі хокейні школи: в Калуші та Коломиї. Голова Асоціації хокею Івано-Франківщини Ярослав Дорош хоче, щоб цей вид спорту розвивався ще активніше.

«Ми цього року організували першість області по хокею з шайбою для того, щоб другі міста з нашої області побачили, що ми робимо таку велику справу. Обласна спортивна школа і її керівник всяко сприяють розвитку нашої команди».

Вже менш як за місяць в Коломиї відбудеться Всеукраїнський хокейний турнір. До міста приїдуть дорослі команди із Кривого Рогу, Рівного, Луцька, Буковини та Закарпаття. Складатимуть їм конкуренцію і господарі льодового майданчика.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua